Geachte relatie, belangstellenden,

Zeilschip De Tukker ligt tijdens de Hanzedagen in Kampen. Van donderdag 15 juni om 20.00 uur tot zondagmiddag 18 juni vinden in Hanzestad  Kampen allerlei activiteiten plaats op het gebied van kunst, theater, muziek en avontuur. Van oudsher staan de Hanzedagen bekend om zowel  haar culturele als zakelijke karakter. Kijk voor het programma op: https://www.hanze2017.nl

Wij nodigen onze sponsors, donateurs, (potentiële) afnemers,  vrijwilligers, netwerkcontacten, kortom al onze relaties, uit om deze dagen een bezoek aan Zeilschip  De Tukker te brengen voor een kop koffie, wat lekkers en een praatje. U bent natuurlijk de hele periode welkom, maar op vrijdagmiddag 16 juni van 15.00 uur tot 17.00 uur houden we een formele  Meet & Greet met belangstellenden.

Zeilschip De Tukker ligt tijdens de havendagen aan de IJsselkade in Kampen, bovenstrooms van de brug, vlak bij het opstapponton voor dagtochten.

Wij hopen u te mogen ontmoeten tijdens de Hanzedagen in Kampen!

Het bestuur van Stichting Varen met Zeilschip De Tukker

Voor meer informatie kunt u terecht bij Gerbrand Schutte, tel 06-2025 0043

UitnodigingHanzedagen20170.1.docx